Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média képes leírás - Salgótarján.tlap.hu
részletek »

Média - Salgótarján.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: salgotarjan.tlap.hu » Média
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ár-Adás Információs Hetilap

Ár-Adás Információs Hetilap

Ár-Adás Nógrád megyei Információs Hetilap - apróhirdetés és reklám. Az újságban hétről-hétre az alábbi témakörökben hirdethetünk: ingatlan, jármű, vegyes, állás, szolgáltatás és oktatás. A legújabb hirdetések az újság honlapján is elolvashatóak.

Heti Nógrád

Heti Nógrád

Megjelenik minden pénteken 32 oldalon + 24 oldalas TV-melléklettel. Keresse az újságárusoknál és a hírlapkézbesítôknél! Fôszerkesztô: Ádám Tamás Szerkesztô: Szilágyi Norbert Fômunkatárs: Bobál Gyula Munkatársak: Gáspár István Gábor, Onagy Zoltán, Surányi János, Zentai József, Fotó: Mikuska István Tördelôszerkesztô: Kopisz Attila Lapmenedzser: Huszár Péter Irodavezetô: Rákosi Bertalan Szerkesztôségi titkár: Buzás Istvánné.

Radio Focus

Radio Focus

1996. március 23-án helyi médiatörténeti pillanatnak lehettek fültanúi Nógrád megye rádióhallgatói. Ezen a napon kezdte meg adását a megye első kereskedelmi rádiója, a Rádió-Focus. Állomásunk néhány hét alatt a vételkörzetben élők mindennapjainak szerves részévé vált. A kereskedelmi adók bevált műsorszerkesztési elveit helyi hírekkel, információkkal, a megye életéről szóló tudósításokkal bővítettük ki. Szélsőségektől mentes zenei világunkat úgy alakítottuk ki, hogy az a teljes megcélzott korosztály számára kellemes időtöltést nyújtson. Zenei válogatásaink zöme az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereit és természetesen a legfrissebb mai slágereket tartalmazza. Műsorunkat korszerűen felszerelt salgótarjáni stúdiónkból sugározzuk 100W ERP teljesítménnyel, a CCIR norma szerinti 100,4 Mhz-es frekvencián, éjjel-nappal. Elérhetnek bennünket a megye szinte egész területén. Megtalálhatnak a salgótarjáni kábeltelevíziós hálózat 105,9 Mhz-es frekvenciáján, valamint több kisebb megyei és szlovákiai kábeltársaság programkínálatában is. Napjainkra, munkatársaink körének bővítése, az információs hálózat kiépítése, a műsorszerkezet finomítása, a folyamatos műszaki fejlesztések és szolid árpolitikánk révén a rádió, a megye legmarkánsabb médiumává vált...

Salgótarjáni Városi Televízió

Salgótarjáni Városi Televízió

A Salgótarjáni Városi Televízió Nógrád megye legnagyobb televíziója, mely Salgótarján és környékének eseményeit mutatja be. A műsor sugárzása a Karancson lévő adótoronyról történik, 720m magasról. Vételi frekvencia: UHF 29-es csatorna (523,250 Mhz). Salgótarjánban 14.000 háztartásban fogható a UPC és a Digi Kábel helyi kábeltv hálózatán.

Szuperinfó - Salgótarján

Szuperinfó - Salgótarján

1990 június 14-én jelent meg először Salgótarjánban Szuperinfó. Az ingyenes terjesztésű reklámújságok közül másodikként, hiszen egy héttel megjelenésünk előtt került az olvasókhoz az azóta megszűnt Borsod-Heves-Nógrád Megyei Extra. Az A/4-es formátumú Szuperinfó egy színnyomással készült, de már az első számnál is 20 000 példányban kinyomtatott újság, eljutott Salgótarján valamennyi levélszekrényébe. Az 1990-91-es évek a mellékfoglalkozású kiadás évei voltak. Az A/4 2-4 oldalon írisznyomtatással készülő lapocska magán viselte a ráfordított kevés időt. Az 1991-es év második felének változása az volt, hogy a Salgótarján környéki településekre is eljuttattuk az újságot. 1992 január 6-án alapvetően megváltoztak a kiadás körülményei. Két fő heti teljes munkaidőben, önálló szerkesztőségben, csak a lap kiadásával kezdett foglalkozni. Maradt az írisznyomás, nőtt az oldalszám, folyamatosan emelkedett a hirdetők száma. Augusztustól saját számítógépen végeztük a szedést. Szeptember első hetében történt az egyik legnagyobb előrelépés. Ettől az időponttól Nógrád Megye valamennyi településén jelenik meg a Szuperinfó. Az időszak rengeteg újat hozott. Bővült a szervezők száma, megszerveztük a saját egész megyét átfogó terjesztőhálózatot, folyamatosan bővült a gyártás eszközparkja. 1993 áprilisa a következő nagy dátum...

Tuti menü