Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Helyi hírek képes leírás - Salgótarján.tlap.hu
részletek »

Helyi hírek - Salgótarján.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: salgotarjan.tlap.hu » Helyi hírek
Keresés
Találatok száma - 4 db
InfoNógrád

InfoNógrád

Az InfoNógrád weboldal az InfoVáros nemzetközi internetes portálrendszer és franchise rendszer tagjaként működő hírportál, amely a régió híreit, eseményeit, szolgáltatásait fogja össze. Friss hírek és információk.

Salgótarján és környéke hírei

Salgótarján és környéke hírei

Salgótarján Nógrád megye legnagyobb városa, s egyben megyeszékhelye is. Lakóinak száma mintegy ötvenezer fő. A város csodálatos természeti, hegyvidéki környezetben fekszik a Karancs, a Medves és a Cserhát hegységek érintkezésénél. A honlapon Salgótarján és térségének legfrissebb hírei és programajánlói olvashatóak.

Salgótarján Online

Salgótarján Online

Helyi hírek helyieknek napi frissítéssel. Az alábbi főbb témakörök között szemezgethetünk a honlapon: helyi hírek, külföld, belföld, egészség, kultúra, sport, kék hírek, rendezvény, közérdekű, turizmus, hitel, önkormányzatok és programok.

Tarján Infó

Tarján Infó

Salgótarján Nógrád megye székhelye. A Karancs, a Medves és a Cserhát hegységek érintkezésénél található. Két vízfolyás halad keresztül e területen, az egyik a Tarján-patak, a másik a Zagyva, mely Salgótarjántól észak-keletre ered és a Tisza mellékfolyója. Városunkhoz A 21-es műút vezet. A honlapon a város és térségének legfrissebb hírei, továbbá programajánlói olvashatóak.

Tuti menü