Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb képes leírás - Salgótarján.tlap.hu
részletek »

Egyéb - Salgótarján.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: salgotarjan.tlap.hu » Egyéb
Keresés
Találatok száma - 5 db
Apolló Mozi - Salgótarján

Apolló Mozi - Salgótarján

Az Apolló Mozi Nógrád megye székhelyén, 1975-ben nyílt meg, a jelenlegi filmszínház elődje. Akkoriban a legkorszerűbb vetítőhely volt a maga 503 férőhelyével és gigantikusan nagy vásznával (széltében akkora, mint az IMAX mozié Budapesten), amely a mai napig megtalálható, de használaton kívül van. Már akkor sztereo hangfalakkal rendelkezett és korszerű, 70 mm-es filmet vetíteni tudó géppel dolgoztak. A rendszerváltás után az Intercom üzemeltette, ám 2002-ben a Pannon 2001 Kft vette át. Időközben több tulajdonváltás is történt, volt olyan időszak, amikor bezárt egy időre. Sajnos előfordult olyaneset is, hogy az egyik megbízott tulajdonos az összes berendezést széthordatta és kifosztatta, a vetítőgépeket tönkretette. 2008 nyarán azonban új időszámításba lépett a felújított, az eredeti teremről leválasztott, jelenleg 107 férőhelyes mozi...

Az álláskeresők lehetőségei Salgótarjánban

Az álláskeresők lehetőségei Salgótarjánban

Salgótarjánban és más településeken egyaránt vannak betöltetlen állások. A salgótarjáni állás megtalálása és megkapása azonban nehezebb lehet, mint maga a tényleges munka. Az állásinterjú még egy karrierista részére is tartogathat nehézségeket, de az álommunka elnyerése is okozhat gondot. Milyenek a kilátások a szóban forgó városban? Tegyen egy látogatást a karrierista.blog weblapra, ahol részletesebben informálódhat a salgótarjáni helyzetről. Ha pedig szeretne az álláskeresés általános dolgairól olvasgatni, a blogon arra is lehetősége van!

Hetednapi Adventista Egyház, Salgótarjáni Gyülekezet

Hetednapi Adventista Egyház, Salgótarjáni Gyülekezet

A salgótarjáni gyülekezet olyan hely, ahol közösséget vállalunk Istennel és egymással, hogy felkészüljünk Nógrád megye lakosainak bizonyságot tenni Krisztusról. Szolgálatunk Salgótarjánért: A Hetednapi Adventista Egyház 1922 óta van jelen Salgótarjánban. A több, mint 70 fős közösség célja a keresztény értékek megélése és népszerűsítése. Fontosnak tartja az ifjúságnevelést, az egészséges életmódot, a bibliai erkölcsi normák tiszteletben tartását. Nyitott közösség - küldetésének érzi a város jólétét szolgálni. Fontosabb tevékenységei a városért: - ADRA Adventista Szeretetszolgálat (helyi raktárral a rászorulókért), - Bibliaklub (és Bibliai Szabadegyetem) 1990 óta a József Attila Művelődési Központban, - Csendes Percek - TV műsor a Salgótarjáni Városi Televízióban, - Foglalkozásai, Istentiszteletei nyitottak mindenki számára, - Kamarakórusa és kamarazenekara rendszeresen szolgál az istentiszteleteken, valamint karácsonyi és húsvéti jótékonysági koncerteket ad minden évben...

József Attila Művelődési és Konferencia Központ

József Attila Művelődési és Konferencia Központ

A József Attila Művelődési és Konferencia Központ szeretettel várja mindazokat, akik érdeklődnek a színházi előadások, koncertek, filmvetítések, képzőművészeti kiállítások és egyéb közművelődési programok iránt. Igyekszünk kultúrát közvetíteni minden érdeklődő réteg számára korosztályonként és társadalmi hovatartozás nélkül. Bízunk abban, hogy kínálatunkból mindenki talál kikapcsolódásra, feltöltődésre, elmélyülésre alkalmas programot.

Virágküldés intézése Salgótarjánba

Virágküldés intézése Salgótarjánba

Virágküldés Salgótarjánba egyszerűen és sebesen! Az oldalon sok eltérő virágból szortírozhat, amit aztán rokona felé a virágküldő szolgálat Salgótarjánba néhány óra alatt el is juttat. A szülinaptól kezdve az első randiig sok érdekes és egyedülálló csokrot megtalál a weboldalon. Ez a salgótarjáni virágküldés főleg akkor előnyös, ha valami okból nem sikerül személyesen találkozni az illetővel. Továbbá ha virágon kívül más egyebet is kíván ajándékozni, akkor nagyszerű hír az Ön számára, hogy a virágküldő szolgálattal salgótarjáni szerettének más szuveníreket is küldhet. Látogasson el a virágküldő salgótarjáni weblapjára és ismerje meg a részleteket!

Tuti menü